GEORGO'S ЗА ТЕБ И ЛЮБИМИЯ ТИ СПОРТ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ

Всички облекла с марка GEORGO'S са произведени от Джи Мания ООД - семейна компания, чиято дейност стартира още през 1996 година с мисията да предложи качествени и модерни колекции за спорт и свободното време. 

За повече от 20 години GEORGO'S се утвърди като една от най-атрактивните български марки, предлагаща разнообразни дамски колекции за фитнес, джогинг и аеробика, както и бански костюми за плуване за мъже, жени и деца. От 2000 година екипът на GEORGO'S разработва специални летни колекции за свободното време, плажна мода, бански костюми.

През 2012 година стартира проектът Aqva Zone с откриването на първия специализиран магазин за любителите на водните спортове в София. В него се предлага изключително разнообразие от бански и аксесоари за плуване на марките GEORGO'S, Aqua Sphere, Arena и Speedo.

От 2007 година е активен фирменият сайт www.georgos.bg, който не само представя марката в електронното пространство, но и дава възможност на любителите на спорта да пазаруват онлайн.

 *     Нашите предимства: млад и амбициозен екип от дизайнери и моделиери, който създава две основни колекции годишно, гарантиращи разнообразие и гъвкавост на динамичния български пазар.  

 *     Нашите клиенти: любители на спорта, спортни магазини и фитнес центрове в цялата страна.