GEORGO`S ЗА ТЕБ И ЛЮБИМИЯ ТИ СПОРТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ

Всички облекла с марка GEORGO`S са произведени от Джи  Мания ООД - семейна компания, чиято дейност стартира още през 1996 година с мисията да предложи качествени и модерни колекции за спорт и свободното време. 

 За 20 години GEORGO`S се утвърди като най-атрактивната българска марка, предлагаща разнообразни дамски колекции за фитнес, джогинг и аеробика, както и бански костюми за плуване за мъже, жени и деца. От 2000 година екипът на GEORGO’S разработва специални летни колекции за свободното време, плажна мода, бански костюми. През 2006 година фирмата разшири производството си с колекции за тенис за мъже, жени и деца, както и с мъжка колекция за фитнес.

 През 2012 година стартира проектът Aqua Zone с откриването на първия специализиран магазин за любителите на водните спортове в София на ул.”Шишман” 25. В него се предлага изключително разнообразие от бански и аксесоари за плуване на марките Georgo`s, Aqua Sphere, Arena и Speedo.

 От 2007 година е активен фирменият сайт www.georgos.bg, който не само представя марката в електронното пространство, но и дава възможност на любителите на спорта да пазаруват онлайн. През 2013 година сайтът претърпя пълен редизайн, целящ да направи интернет присъствието на GEORGO`S още по-атрактивно.

 *     Нашите предимства: млад и амбициозен екип от дизайнери и моделиери, който създава две основни и повече от 5 допълващи колекции годишно, гарантиращи разнообразие и гъвкавост на динамичния български пазар.  

 *     Нашите клиенти: любители на спорта, спортни магазини и фитнес центрове в цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Сандански, Козлодуй, Боровец, Банско, Несебър.